top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHulp Irak

Een bijzonder transport!

We zijn als werkgroep een tijdje geleden benaderd door een ondernemer die graag een keer naar Irak zou willen rijden. En wat doe je als je zo'n vraag krijgt? Dan ga je voors en tegens overwegen en kom je eigenlijk tot de conclusie dat het niet verstandig is om met een Nederlandse vrachtwagen naar Irak te rijden. Neem je als werkgroep die verantwoording?Maar afgelopen week, na overleg met dominee Marten, toch besloten om het aanbod aan te nemen. Hij zorgt dat hij in Irak is als het transport aankomt en loodst hem dan door Koerdistan naar de opslag in Erbil. En dan kan het ineens snel gaan. Op woensdag 11 november komt de vraag of er vrijdag 13 november geladen kan worden.

Met hulp van onze flexibele schil vrijwilligers is er deze vrijdag 100 m3 (en dat is heel veel....) geladen in Nunspeet. Na wat strubbelingen op maandag 16 november met wat papieren is de vrachtwagen maandagavond 16 november vertrokken. En sneller dan we hadden gedacht is dit het 51e transport.


Wilt u meebidden of dit bijzondere transport een goede reis mag hebben en binnenkort in Irak aan mag komen?


En hoe gaaf zou het zijn om een modelvrachtwagen van deze vrachtwagen te hebben, na 50 buitenlandse vrachtwagens een Nederlandse vrachtwagen en die staat dan bij u thuis op de schoorsteen......en dat voor slechts € 150,00. Daarmee steunt ook het werk van de werkgroep, een deel van de opbrengst komt ten goede van onze medemens in Irak. Interesse? Stuur dan even een bericht naar hulpirak@gmail.com.

454 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page